Skip to content

Wie zijn wij, wat doen wij en wat kunnen wij voor u betekenen?

Onze organisatie

Opus Ex Animo

Opus Ex Animo betekent: Werken vanuit het Hart.
Het hart is en maakt vrij door oordeelloosheid en is verbonden met ons diepste wezen, onze kern. Het hart staat symbool voor de liefde in de mens, liefde voor jezelf, liefde voor anderen, liefde voor het leven en liefde voor alles wat er is, zowel vreugde als pijn te aanvaarden zoals dat er is. Het vraagt moed om zo te leven.

Passie

Uit passie voor massage therapie of uit passie voor alles wat er meer is, als het maar vanuit het hart komt. Wie luistert naar de stem van zijn hart, zal op een natuurlijke, passende manier zijn bezieling vinden en beleven. Vandaar de naam Opus Ex Animo.
Massage therapeut

Kunthea Sim-Karimoen

Ik ben klachtgericht massage therapeut. Ik sta dicht bij mijn cliënten/patiënten en ben nieuwsgierig naar de mens achter de mens. Ik neem de tijd om naar uw klachten te luisteren en verwerk die daarna in een behandelplan. Klachtenbehandelingen kunnen soms uitlopen omdat de klachten heel individueel zijn en soms moet ik improviseren tijdens de behandeling als ik onderweg wat tegenkom.
Trefwoorden hierbij zijn: aandacht, verbinding, compassie, vertrouwen, respect en een vleugje gezelligheid in de praktijk.

Gaan voor de beste kwaliteit

Naast mijn werk blijf ik studeren om mijn kwaliteit te verbeteren en de opgedane kennis te kunnen integreren in de praktijk. Ik wil de Westerse en Oosterse inzichten bij elkaar brengen en bestudeer nu TCM (Traditional Chinese Medicine of Traditionele Chinese Geneeskunde) en kom zo dichter bij mijn eigen bron. Ik ben op reis met mijn zelfontwikkeling en met de opgedane kennis kan ik ook weer thuis komen. Ik werk samen met specialisten uit de complementaire en reguliere zorg zoals acupuncturisten, fysiotherapeuten en podotherapeuten om de beste resultaten te boeken.

Mijn opleidingen
Sporttherapeut

Charles Karimoen-Sim

Ik heb verschillende opleidingen gevolgd, waaronder sportmassage, sporttherapie, dry needling, kinesio taping, cupping, stoelmassage, hoofdpijn massage, psoas release, Thaise massage, Thaise voetmassage, 2 modules Triggerpoint coach, module HBO-Medische Basiskennis en het 1e jaar van de HBO-opleiding Voetreflex plus.

Jaren ervaring

Ik heb 8 jaar als verzorger in de professionele wielersport gewerkt, o.a. bij Buitenpoort Flexpoint, Cervelo TestTeam, Vacansoleil DCM en Team Roompot. Ik heb 3 keer in de Tour de France en 7 keer bij het Nederlands Kampioenschap Wielrennen gewerkt en in rondes van Italië, Spanje, Zwitserland, Oostenrijk, Denemarken, Noorwegen, Polen, Kroatië, Luxemburg, België, Oman en Qatar en in Beijing, Adelaide, Melbourne, Quebec en Montreal.

Bovendien heb ik als masseur op Papendal en in sportscholen en sauna’s gewerkt. Naast wielrenners krijg ik o.a. ook voetballers, hardlopers, bodybuilders en vechtsporters in mijn praktijk.

 

Mijn opleidingen
Team

Professioneel en goed opgeleid

over-ons-kunthea-2

Kunthea Sim-Karimoen

Massage therapeut
over-ons-charles-2

Charles Karimoen-Sim

Sporttherapeut